Nu är det åter dags för Båtmässa i Göteborg, alla seglare, föräldrar och övriga är varmt välkomna att besöka Laserförbundets monter.

Vi tipsar om följande aktiviteter

Till alla Masterseglare!

Redan på fredagen 1 februari är ni välkomna på en liten träff med seglingssnack, korv och något drickbart. Detta sker i samband med förhandsvisning som startar kl 17.00. För mer info kontakta Birger Törnqvist 070-7135779 eller Kenth Holzner.

Till alla Laserjuniorer!

Tisdagen 5 februari anordnar Emil Bengtson för Svenska Laserförbundet en jollekväll tillsammans med 505, RS Tera Aero, Triss och OK. Vi samlas kl. 17.30 i Seglarhänget vid Laserförbundets monter. Här kommer det att vara gött häng och Lasersnack. Passa även på att fråga ut Emil om alla hans knep eller om ni behöver köpa ny flytväst, krängbandsutrustning eller tampar. Birger på Jollesport kommer finnas där också om ni är intresserade av båtköp eller annat material. Kl. 18.00 träffas alla seglarklasser tillsammans för att höra vad som är på gång i de olika klasserna. Det kommer finnas fralla och något drickbart för juniorerna. Efter detta avslutar vi med att segla de radiostyrda båtarna och utmana varandra lagvis.

Välkomna!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *